menu

COC events

chevron_right
COCCOC Tilburg Breda

COC Tilburg Breda zoekt een penningmeester

administrator | 28 juni 2022

Vacature
COC Tilburg Breda e.o. is de belangenvereniging voor lesbiennes, homo- en biseksuelen, transgender en intersekse personen (LHBTI+). Het werkgebied van de organisatie omvat onder meer de gemeenten Tilburg, Breda en omgeving.

Het kapitaal van onze vereniging zijn onze vrijwilligers. Zij werken samen aan de realisatie van de doelstellingen op verschillende terreinen zoals het geven van voorlichting, verzorgen van inloopmiddag en avonden voor diverse groepen, samenwerking met de lokale overheden en organiseren van educatieve & sociale events.

Eén van de taken van het bestuur is het aansturen van de organisatie en het omzetten van besluiten in acties, daarbij geholpen door een grote groep vrijwilligers. Onze vereniging is op zoek naar iemand die alle daarbij horende financiële zaken binnen de vereniging bewaakt en helpt uitvoeren, oftewel een penningmeester.

Interesse?
Heb je interesse en denk je in het profiel te passen? Dan komen we graag in contact met jou. Stuur je motivatie en CV naar bestuur@coctilburgbreda.nl. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koen via penningmeester@coctilburgbreda.nl

Written by administrator

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play