menu

COC events

chevron_right

Dit is een herhalend evenement

Achterhoek Pride Expositie Winterswijk

27jun08:0008:44Achterhoek Pride Expositie Winterswijk08:00 - 08:44(GMT+02:00) Kijk in mijn tijdszoneStationsstraat 25

Evenement details

Gedurende de gehele maand juni zal de eerste Achterhoek Pride Expositie plaatsvinden. De expositie bevat werken van verschillende kunstenaars uit de Achterhoek en elders en gaat over thema’s als jezelf zijn, emotie, gevoel, liefde en gender. De verschillende werken van deze expositie nemen een diversiteit aan vormen en technieken, van fotografie tot bronzen beelden.

Van deze tweedelige expositie zal een deel van 1 juni t/m 14 juni te zien zijn in het gemeentehuis van Winterswijk en van 16 t/m 30 juni in het gemeentehuis van Oost Gelre.

Het andere deel is de hele maand juni te zien in de Bibliotheek Oost-Achterhoek in Lichtenvoorde.

Op de afbeelding werken van Sarah Rosa Fotografie en Angela Peppelman (ANGY – Creatieve Projecten).

Meer

Tijd

(Maandag) 08:00 - 08:44(GMT+02:00) Kijk in mijn tijdszone

Locatie

Pride Winterswijk

Stationsstraat 25

Organisatie

Achterhoek Pride

De Achterhoek Pride is een initiatief vanuit de klankbordgroep Regenbooggemeentes Oost Gelre en Winterswijk. Mede dankzij de klankbordgroep zijn de gemeentes Oost Gelre en Winterswijk sinds 11 oktober 2021 een Regenbooggemeente. Een enthousiaste groep vrijwilligers uit deze klankbordgroep zijn sinds december 2021 in het diepe gesprongen om de eerste Achterhoek Pride te organiseren. Een maand waarbij de diversiteit gevierd wordt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen ongeacht geslacht, gender, geaardheid, afkomt of religie zichzelf kan zijn in de Achterhoek. Daarom is onze slogan ook ‘Trots IN de Achterhoek’. In juni 2022 zijn er diverse activiteiten gepland door de hele Achterhoek. Elke week komt er wel iets op de agenda er bij!Contactgegevens https://achterhoekpride.nl/contact/

Learn More

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play