menu

COC events

chevron_right

Canal Parade

20jun12:0018:00Canal Parade12:00 - 18:00(GMT+02:00) Kijk in mijn tijdszone

Evenement details

De wereldberoemde botenparade keert terug op zaterdag 6 augustus 2022. Start 12:00 bij Oosterdok.

Route

Oosterdok – Nieuwe Herengracht – Amstel – Prinsengracht – Westerdok

Deelnemers

Opnieuw hebben we veel verschillende soorten deelnemers, van kleine lokale LHBT stichtingen, landelijke LHBT belangen verenigingen, gay-horeca, roze netwerken van multinationals en banken, roze overheidsinstellingen, politieke partijen, ministeries tot (media) bedrijven die de emancipatie strijd van de LHBT community ondersteunen.

I.v.m. COVID-19 zijn de botenparade deelnemers van 2020/2021 doorgeschoven naar de botenparade in 2022. Hierdoor is er geen inschrijving dit jaar.

Zie hier alle botenparade deelnemers 2022.

Deelnemersreglement Botenparade 2022

Geen muziek meer langs de kant

Om de beleving van het evenement te verbeteren én het omgevingslawaai verder te laten afnemen, is vanaf afgelopen editie versterkt geluid langs de route op afgemeerde boten en op de wal niet langer toegestaan.

Bezoekers op boten

Vanwege het toenemende aantal bezoekers dat met hun boot naar de Pride wil komen en de beperkte ruimte die daarvoor beschikbaar is hebben bezoekers die met de boot komen een Pride Vignet nodig. Wil je met de boot naar de Pride om gezellig met familie of vrienden langs de kant te liggen dan kan dat met een boot tot maximaal 10 meter. Hiermee wordt voorkomen dat partijen die geen bijdrage leveren aan de organisatie van onze Pride hun eigen feestje gaan vieren op ons evenement en daarmee ook nog eens de meeste overlast bezorgen. Op 1 juli start de verkoop van de Pride vignetten via www.botenparade.nl.

Meer

Tijd

(Maandag) 12:00 - 18:00(GMT+02:00) Kijk in mijn tijdszone

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play