menu

COC events

chevron_right

Dragwars

24julGehele dagDragwars(Gehele dag: zondag)(GMT+02:00) Kijk in mijn tijdszonePaleisring 25 5038 WD Tilburg ​

Evenement details

Prepare for battle and get ready for Drag Wars!

DragWars is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en drukst bezochte dragqueenverkiezingen van Nederland.

Heb jij ook zo genoten van DRAGWARS tijdens de Valse Start van Roze Maandag 2019? Dit jaar doen we het uiteraard gewoon wéér!

Zondag 24 juli 2022… het is de dag voor de (alweer) 30e editie van Roze Maandag en we maken ons op voor de officiële Valse Start. De Tilburgse kermis is in volle gang en er staan, net als in 2019 (want 2020 en 2021 vergeten we maar snel), honderden toeschouwers klaar wanneer onze deelnemers hun act mogen laten zien op ons grote buitenpodium.

dragwars2022_PT1-klein.png
dragwars logo.png

De deelnemers laten 1 zelfgekozen act zien. Na alle acts kan het publiek stemmen welke deelnemers in de Top 2 belanden. De 2 top finalisten strijden om de titel in de DragBattle. De jury geeft commentaar op de performance en kiest de uiteindelijke winnares.

​Na de finale tellen we samen met alle deelnemers, Lollipop crew en toeschouwers af naar Roze Maandag 2022 waarna het feest losbarst tot 04:00 uur!

Drag Wars is gratis toegankelijk voor iedereen. De presentatie is die avond uiteraard weer in handen van miss Dee Dee Janssens i.s.m. onze vakjury en onze Roze Maandag mascotte “Wilma”.

Meer

Tijd

Gehele dag (Zondag)(GMT+02:00) Kijk in mijn tijdszone

Locatie

Lollipop

Paleisring 25 5038 WD Tilburg ​

Organisatie

Café Lollipops

Al 22 jaar staat De Lollipop garant voor een geweldige avond uit. In 2019 hebben we ons concept omgetoverd tot een club met de looks van een échte American Diner ​ Maar de Lollipop blijft natuurlijk de Lollipop. Of je nu hetero, homo, bi, trans, boy or girl bent, het maakt niet uit want bij de Lollipop is altijd iedereen gelijk. ​ Naast de lekkerste drankjes hebben we ook een uitgebreide ijskaart en cocktailkaart met longdrinks, shortdrinks, shared cocktails en zelfs een mini-proeverij. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor snacks, lunch en diner. ​ In 2016 zijn we door universiteitenmagazine UNIVERS verkozen tot de top 3 beste uitgaansgelegenheid van Tilburg. In 2018 hebben de kijkers van RTL4 ons verkozen tot beste café van Nederland en in 2019 en 2020 hebben we de horecaprijs voor beste café gewonnen. Een mooi compliment waar we nog steeds erg trots op zijn. ​ Paleisring 25 5038 WD Tilburg

Learn More

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play