menu

COC events

chevron_right

LoveSwim

05aug16:0021:00LoveSwim16:00 - 21:00(GMT+02:00) Kijk in mijn tijdszoneWeesperzijde 1094

Evenement details

Doe mee met het leukste zwemevenement van de zomer. Zwem mee in de Amstel in Amsterdam.

Voor de zesde keer organiseert Gay Swim Amsterdam, aan de vooravond van de Canal Parade, een groot zwemfeest in de wonderschone Amstel: LoveSwim. Voor de vijfde keer organiseren we de FunTriatlon.

Iedereen die meer dan 250 meter kan zwemmen kan meedoen, we hebben afstanden voor de aarzelende liefhebber, voor de fanatieke zwemmer en voor alle zwemmers er tussenin. Je kunt zo hard zwemmen als je wilt en doe je het liever rustig aan, dan ben je ook van harte welkom mee te komen zwemmen.

Wil je meer? Doe dan mee de FunTriatlon, 750 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 kilometer hardlopen. Voor de FunTriatlon geldt: het gaat om jouw prestatie.
Liefde en plezier. LoveSwim en de FunTriatlon.

Meer

Tijd

(Vrijdag) 16:00 - 21:00(GMT+02:00) Kijk in mijn tijdszone

Organisatie

Love Swim

Nadat vorig jaar noodgedwongen LoveSwim niet door kon gaan, hebben we goede hoop dat we dit jaar weer met elkaar De Amstel in kunnen duiken. Met alle blijdschap die we in ons hebben, kondigen we aan dat de inschrijving voor LoveSwim 2022 (vrijdag 5 augustus) ergens begin mei van start gaat. Hoe LoveSwim 2022 er precies uit komt te zien, is op dit moment nog niet duidelijk, maar er is in ieder geval een funtriatlon, en er is keuze uit vele afstanden om te zwemmen, misschien wel met een wedstrijdelement. We streven ernaar om LoveSwim net zo leuk te maken als andere jaren.

Learn More

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play