menu

COC events

chevron_right
Evenementen

Prepare for battle and get ready for Drag Wars!

administrator | 20 juni 2022

Prepare for battle and get ready for Drag Wars!

DragWars is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en drukst bezochte dragqueenverkiezingen van Nederland.

Heb jij ook zo genoten van DRAGWARS tijdens de Valse Start van Roze Maandag 2019? Dit jaar doen we het uiteraard gewoon wéér!

Zondag 24 juli 2022… het is de dag voor de (alweer) 30e editie van Roze Maandag en we maken ons op voor de officiële Valse Start. De Tilburgse kermis is in volle gang en er staan, net als in 2019 (want 2020 en 2021 vergeten we maar snel), honderden toeschouwers klaar wanneer onze deelnemers hun act mogen laten zien op ons grote buitenpodium.

dragwars2022_PT1-klein.png
dragwars logo.png

De deelnemers laten 1 zelfgekozen act zien. Na alle acts kan het publiek stemmen welke deelnemers in de Top 2 belanden. De 2 top finalisten strijden om de titel in de DragBattle. De jury geeft commentaar op de performance en kiest de uiteindelijke winnares.

​Na de finale tellen we samen met alle deelnemers, Lollipop crew en toeschouwers af naar Roze Maandag 2022 waarna het feest losbarst tot 04:00 uur!

Drag Wars is gratis toegankelijk voor iedereen. De presentatie is die avond uiteraard weer in handen van miss Dee Dee Janssens i.s.m. onze vakjury en onze Roze Maandag mascotte “Wilma”.

Written by administrator

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play