menu

COC events

chevron_right
COCCOC Limburg

Vaar mee tijdens Pride Amsterdam 2022

administrator | 28 juni 2022

Dit jaar wordt de Pride Amsterdam gehouden op zaterdag 6 augustus, en jij kan kans maken om hier mee te varen! De provincie heeft zojuist per twitter bekend gemaakt dat er een provinciale boot zal zijn, waarbij samen met de provincies Noord-Holland en Gelderland inwoners uit hun provincies zullen meevaren.

Wil jij een kans hebben om die dag vanaf de provinciale boot op de Amsterdamse kanalen volop te genieten van de Canal Pride? Vul dan op de website van de provincie Limburg het aanmeldformulier in, dit kan tot en met 1 juni.

Ook als je die dag zelf niet aanwezig kan zijn, kan je meedoen. Er zullen ook beeldschermen aan boord zijn waarmee foto’s met korte berichten getoond zullen worden. Dus ook als jij iets moois, inspirerends, of leuks wil zeggen met een foto op de boot kan je je via bovenstaand formulier aanmelden.

Jaison Senne Blok, voorzitter van COC Limburg, is blij dat de Provincie Limburg het initiatief heeft genomen om als Provincie te laten zien dat ze lhbti’s steunen door te laten zien het is oké om jezelf te zijn en vooral zichtbaar te zijn.

Laat je trots zien, voor de lhbti gemeenschap, en voor de provincie!

Written by administrator

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play